top of page

OUDERCOMITE

We zijn een toffe groep ouders die samen met de directie en leerkrachten werken aan de bloei van onze school Kadrie.
Dit doen we door:

●    De algemene belangen van onze ouders en kinderen te vertegenwoordigen tijdens de vergaderingen van het oudercomité, waar ook telkens een afvaardiging van de school aanwezig is. Maar ook daarbuiten hebben we regelmatig contact met de directie. Met individuele zaken kan u best contact opnemen met de leerkracht, secretariaat of de directie.
●    De ouders en onze kinderen samen te brengen op een aantal activiteiten zoals het schoolfeest, kleuterpicknick, de quiz, de winterdrink, grootouderfeest, wafels bakken met carnaval, (financiële) ondersteuning van activiteiten van de leerlingenraad etc.
●    Financiële ondersteuning van de school. Met de opbrengst van onze grootste activiteiten, zoals het schoolfeest, de vlaaienslag en de quiz ondersteunen we de school:
o    De maximumfactuur zorgt ervoor dat de school niet meer mag factureren dan door de overheid is vastgelegd. Met onze jaarlijkse bijdrage kan de school enkele activiteiten extra organiseren voor onze leerlingen, zonder de maximumfactuur te overschrijden.
o    Ondersteuning bij grotere aankopen, zoals begin dit jaar de tuimelpalen die op de eerste schooldag plechtig werden ingehuldigd.

Uiteraard kan dit niet zonder de tomeloze inzet van talloze vrijwilligers.
Ons team bestaat momenteel uit Anneleen en Juan (co-voorzitters), Bie (penningmeester), Valérie (secretaris), Lotte, Joris, Mieke, Jens, Diede, Ine, Jeroen, Jirka, Jolien, Jurgen, Kelly, Krista, Mariëlle, Marij en Stephanie.

Wil jij graag ook deel uitmaken van deze leuke groep?
Dat kan door langs te komen op de volgende vergadering (gepubliceerd in Kadrie weekoverzicht), iemand van ons aan te spreken of een mailtje te sturen naar ockadrie@gmail.com.

Het engagement kan beperkt blijven tot helpende handen op 1 evenement, maar evengoed verwelkomen we je in onze groep.
Onze kalender voor het komende jaar ziet er als volgt uit:

  • vrijdag 22 december 2023: Winterdrink op Kadrie

  • donderdag 25 januari 2024: Vergadering oudercomité om 20:00 u (leraarskamer)

  • woensdag 7 februari 2024: Carnaval (wafelenbak)

  • vrijdag 15 maart 2024: Quiz oudercomité (Zonnedauw)

  • zaterdag 25 mei 2024: Schoolfeest

  • dinsdag 28 mei 2024: Vergadering oudercomité om 20:00 u (leraarskamer)

  • vrijdag 14 juni 2024: Kleuterreceptie

  • zaterdag 22 juni 2024: Fuif L6

  • woensdag 26 juni 2024: Receptie L6

OC_edited.png
bottom of page